VAART!Café: Chatten over kostprijs

De crisis wordt zichtbaar in de binnenvaartmarkt. Vrachten zakken tot een kritisch niveau of duiken onder de kostprijs. Ken je als schipper je kostprijs en hoe ga je daarmee om? Vertel het maar! We gaan chatten over de kostprijs in de actuele vrachtenmarkt.
Welkom in het VAART!Café.
Vrijdag 6 februari 2009 houden we een extra VAART!Café van 18:00-20.30 uur, tijdens het maandelijks internetcafé voor varenden. Voor iedereen die er in Nijmegen niet zelf bij kan zijn.
Elke vrijdagavond, van 22.00-23.00 uur, kun je HIER terecht voor een prettige chat met VAART!genoten. Altijd leuk, even bijpraten zo aan het eind van de week. Wekelijks een actueel discussiethema. Registratie is verplicht.
Voor speciale discussies hebben we speciale ruimtes. Nodig gerust je vrienden en collega's uit in 't Vetkeldertje, de Freightbox, Bits & Bytes, Shiplove of het Milieucafé.


Voorproeven in de VAART!Caféflash

Geniet van het VAART! Café Live Wie op z'n computer de plug-in Flash heeft (of downloadt) kan zich in beeld en geluid een indruk vormen van de gebruikelijke gezelligheid in het VAART!Café. Druk op de button rechts om naar binnen te gaan. De animatie is van Perry Bos (Zock Design).


VAART!Verjaardag in KSCC Internetcafé

De eerste vrijdag van juni is traditioneel voor de VAART!Verjaardag, op 6 juni 2008 vierden we de twaalfde!

Elke eerste vrijdag van de maand zijn we vanaf 18.00 uur in Nijmegen voor het Internetcafé voor Varenden, in het KSCC Schipperscentrum in de Waalhaven. VAART!info organiseert het samen met KSCC en Bureau Telematica. Elke keer een ander thema. Iedereen is welkom, de toegang is gratis.


VAART!Mobiel Zock Webdesign


Nieuws, vragen, suggesties of opmerkingen over VAART! kun je kwijt
bij de VAART! redactie

© 1997-2009
VAART!Info


 

Terug naar de openingspagina van VAART!