Adverteren met VAART!
  trekt klanten naar je site

  Internet'ers met varensbloed leggen vroeg of laat aan bij VAART! Of het nu via de actuele en zeer uitgebreide website is, een maritieme startpagina, de Web-pagina in de Binnenvaartkrant, een zoekmachine of mailinglist - online is VAART! gewoon niet te vermijden.
  Het grootste maritieme platform biedt adverteerders volop contactmogelijkheden met potentiële klanten.
  • Adverteren op www.vaart.nl of een selectie van VAART! webpagina's?
  • Adverteren op scheepvaart.pagina.nl of een andere maritieme Startpagina-dochter?
  • Adverteren in de dagelijkse nieuwsbrief VAART!Webnieuws?
  • Een VAART!Partnership?
  Nieuwsgierig? Meer weten over het hoge bereik van VAART! in varenskringen?
  Bel Dirk van der Meulen, VAART!Info: +31653- 596496,
  of mail: info@vaart.nl  Hoe scoort VAART! ?

  VAART!pagina's zijn allemaal voorzien van een Nedstat-teller. Maandelijks geven we de tellerstanden weer op de pagina VAART!Score.
  Bedenk overigens dat de website maar een deel van VAART! laat zien. Minstens zo belangrijk, zeker voor varende ondernemers, zijn onze activiteiten per e-mail, zoals VAART!Forum en VAART!Webnieuws.

  Adverteren op de homepage

  Wie in de binnenvaart kent VAART! niet? Binnenvaarders met Internet surfen het eerst naar VAART.NL. Van daaruit vind je snel wat je zoekt.
  In de rechterkolom is ruimte voor maximaal vijf button-advertenties met een link naar je eigen site of webpagina. De maximale breedte is 81 pixels, het formaat in principe vierkant.
  De standaardprijs voor een button is € 350,- per maand (exclusief BTW en de eventuele kosten voor het aanmaken van een button en/of eigen webpagina). Alleen rechtstreekse reservering mogelijk, geen veiling.

  Adverteren in dagelijks VAART!Webnieuws

  Zes dagen per week verschijnt VAART!Webnieuws, een e-mail nieuwsbrief met al het nieuws dat op het Web te vinden is over de binnenvaart en aanverwante sectoren. De nieuwsbrief wordt verspreid via een mailinglist die losstaat van het VAART!Forum, maar wel onder meer alle adressen van forumleden bevat. De dagelijkse oplage op dit moment ruim 1400, en groeit met de dag.
  Voorbeelden vind je via het berichtenarchief van het VAART!Forum (zoek naar VAART!Webnieuws). In de nieuwsbrief is ruimte voor maximaal vier tekstadvertenties met een link naar je eigen site.
Een voorbeeld:
/=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- advertentie =-=-=\
*** Kom varen bij Chemgas    
Chemgas Shipping BV te Rotterdam, gespecialiseerd in het vervoer van
vloeibare gassen over de internationale binnen- en kustwateren van Europa,
heeft op de vloot functies vacant voor stuurlieden en matrozen. 
>> Klik naar: http://www.vaart.nl/bedrijf/chemgas.htm  
\=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=-=/
  De eerste advertentie staat meteen na de index aan het begin van VAART!Webnieuws, de andere drie steeds na vijf berichten. Omdat het aantal berichten per dag wisselt, kan het voorkomen dat van onderen gerekend er soms één of twee advertentieposities uitvallen. Positie drie bieden we daarom aan met 25% korting, positie vier met 50% korting op de standaardprijs.
  De standaardprijs bij reservering is € 350,- per maand (exclusief BTW en de eventuele kosten voor het aanmaken van een eigen webpagina). Met een bod op de VAART!Veiling ben je voorlopig nog aanzienlijk voordeliger uit.

  Banner-advertentie op Startpagina-dochters

  VAART! onderhoudt in samenwerking met Startpagina.nl (1,3 mln. pageviews per dag!) een aantal dochterpagina's, met name op maritiem gebied: scheepvaart.pagina.nl, scheepsbouw.pagina.nl, haven.pagina.nl en cruise.pagina.nl. Rechts bovenaan deze pagina's is ruimte voor adverteerders.
  De bannerruimte is per maand bij reservering beschikbaar voor € 350,- (excl. btw en eventuele aanmaakkosten van de banner). De pagina's zitten duidelijk nog in een groeifase. Bezoekersaantallen nemen nog dagelijks toe, en zolang de groei aanhoudt laten we adverteerders hun eigen prijs bepalen op de VAART!Veiling.

  Andere mogelijkheden

  Desgewenst informeren we je graag nader over advertentie- mogelijkheden op specifieke webpagina's binnen de VAART!website, bijvoorbeeld De Blauwe VAART!Gids, VAART!Watersport of VAART!Werk.
  Er zijn ook combinaties van buttons op meerdere pagina's mogelijk.
  Via onze vaste webdesigner Zock Design kunnen we banners en buttons in elk gewenst ontwerp aanbieden.

  VAART!Partners profiteren optimaal!

  Je kunt ook VAART!Partner worden (vanaf € 5000,- per jaar) en door je sponsoring van het platform optimaal meeprofiteren van het grote bereik dat VAART! heeft in de Rijn- en binnenvaart.
  Het VAART!Promotieplan 'Partnership for Sponsorship' wordt geheel afgestemd op de specifieke wensen van een VAART!Partner.index