Welkom bij VAART!
VAART!PORTAL: SCHEEPVAART | SCHEEPSBOUW | CRUISE | SLEEP & DUW | HAVENS | BAGGER | PRIKBORD


Nieuws, vragen, suggesties of opmerkingen over VAART! kun je kwijt bij de redactie op info@vaart.nl

©
VAART!Info

Powered by Pivot - 1.40.3: 'Dreadwind'

VAART!Beurskrant

11 12 06Nieuwe plattegrond Europort Maritime live

Grote Duitse inzending op internationale maritieme beurs

ROTTERDAM 11/12 persbericht Europort Maritime - De nieuwe beursplattegrond van Europort Maritime is vandaag gelanceerd op de website www.europortmaritime.com. De internationale maritieme vakbeurs is met nog ruim elf maanden voor de boeg al voor ca 80% gevuld. Opvallende nieuwkomer is de Duitse inzending. De plattegrond is voor editie 2007 enigszins uitgebreid om tegemoet te komen aan de vraag van de markt. Naar verwachting zal Europort Maritime 2007 van 6 tot en met 9 november zo'n 900 maritieme bedrijven bevatten.

Nieuwe marketingcampagne
Vanaf januari zal Europort Maritime starten met een nieuwe marketingcampagne gericht op de héle maritieme sector. Belangrijke peiler in de communicatiemix wordt digitale nieuwsberichtgeving. Iedere twee weken zal door middel van een digitale nieuwsbrief informatie worden verstrekt over internationale scheepsbouwactiviteiten, technologische ontwikkelingen en nieuwswaardige marktinformatie. Geïnteresseerden kunnen zich op de internetsite gratis abonneren op deze nieuwsbrief.

Donderdag: dé dag van Binnenvaart & Visserij
Eerder dit jaar werd besloten om de donderdag uit te roepen tot dé dag voor de Binnenvaart en Visserij. Immers: de bezoekers uit deze sectoren nemen als vanouds een prominente plaats in op de beurs. Aanleiding vormde het besluit van organisator Ahoy om, ingegeven door de bezoekers en exposantenenquêtes, de traditionele zaterdag te laten vervallen. Vanzelfsprekend blijft de karakteristieke sfeer die men van een beurs in Ahoy Rotterdam mag verwachten!

Europort Maritime is de internationale vakbeurs op het gebied van de maritieme industrie.
De beurs is voortgekomen uit de samenvoeging van de vakbeurzen Rotterdam Maritime en Europort. Europort Maritime omvat alle sectoren van de maritieme industrie: scheepsbouw (casco en componenten), fabrikanten én toeleveranciers, baggerindustrie, offshore, haven-diensten en overheid. Verder geeft de beurs een nadrukkelijke plaats aan de internationale binnenvaart en visserij.

Europort Eurasia
In 2007 kunnen internationale maritieme bedrijven deelnemen aan twee Europort initiatieven. Want naast Europort Maritime in Rotterdam organiseert Ahoy in samenwerking met de Turkse beursorganisator NTSR en de Turkse Chamber of Shipping Europort Eurasia. Deze nieuwe maritieme beurs in Turkije biedt de internationale maritieme sector een contactmoment met de Turkse scheepsbouwindustrie. Europort Eurasia vindt plaats van 25 - 28 april in het Turkse CNR Exhibition Center in Istanbul en trekt met ca. 120 exposanten een kleine 5.000 vakbezoekers.

Meer informatie over Europort Maritime: www.europortmaritime.com

(advertentie)


Reageer op dit bericht: (Anonieme reacties zonder adres worden verwijderd)

Om een reactie achter te kunnen laten, moet je Javascript inschakelen (en de pagina verversen).

Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie: / Textile

  ( Register your username / Log in )

Kattebel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.



Naar de openingspagina VAART! Actueel