Welkom bij VAART!
VAART!PORTAL: SCHEEPVAART | SCHEEPSBOUW | CRUISE | SLEEP & DUW | HAVENS | BAGGER | PRIKBORD


Nieuws, vragen, suggesties of opmerkingen over VAART! kun je kwijt bij de redactie op info@vaart.nl

©
VAART!Info

Powered by Pivot - 1.40.3: 'Dreadwind'

VAART!Beurskrant

20 11 04Rotterdam Maritime telde 31.330 vakbezoekers

ROTTERDAM 20/11 persbericht - Onder de noemer EUROPORT MARITIME staat van 1 tot en met 5 november 2005 de eerste editie van de samengevoegde beurzen Rotterdam Maritime en Europort op het programma van Ahoy' Rotterdam. Dat werd deze week bekend gemaakt tijdens Rotterdam Maritime, die van 16 tot en met 20 november voor de 12e keer plaatsvond en goed was voor 31.330 vakbezoekers.

Europort MaritiemMet EUROPORT MARITIME is een uniek internationaal trefpunt ontstaan dat àlle segmenten van de maritieme industrie bedient. De beurs zal vanaf 2005 tweejaarlijks plaatsvinden, alternerend met de maritieme beurs SMM in Hamburg. Tot de exposanten behoren alle fabrikanten én toeleveranciers in de sectoren scheepsbouw, baggerindustrie, koopvaardij, offshore, havendiensten, overheid, internationale Rijn- en binnenvaart en beroepsvisserij.

Enthousiasme
De exposanten van Rotterdam Maritime 2004 reageerden enthousiast op het feit dat er vanaf heden één vakbeurs in Nederland is waar zij zich kunnen presenteren. Al tijdens de beursdagen kon de organisatie zich verheugen op een groot aantal inschrijvingen voor EUROPORT MARITIME in 2005.
De maritieme sector ziet de toekomst met veel vertrouwen tegemoet. Gestaag lijkt de branche de mindere jaren te boven te komen, hetgeen ook op de beursvloer duidelijk waarneembaar was. Er werden diverse grote opdrachten verstrekt, onder meer aan Wärtsilä voor vijftig grote motoren. Ook Brinkmann & Niemeyer, Verolme en Tunship maakten tijdens de beursdagen melding van flinke orders.

EUROPORT MARITIME 2005 vindt plaats van 1 tot en met 5 november 2005 in Ahoy' Rotterdam. Tijdens de beurs vinden onder meer de CEDA Dredging Days plaats in de congresruimten van Ahoy'. De Ahoy' organisatie verwacht in 2005 tenminste een groei in expositieoppervlakte van 20% te kunnen realiseren ten opzichte van de huidige editie, met nog een verdere doorgroei in 2007.

Europort Maritime 2005


Voor meer informatie over deelname kan men contact opnemen met Johan Teunisse, tel: 010 293 32 07, e-mail: j.teunisse@ahoy.nl of bezoek de website www.rotterdammaritime.nl of www.ahoy.nl. De nieuwe website
www.europortmaritime.nl zal medio december live gaan.

(advertentie)


Reageer op dit bericht: (Anonieme reacties zonder adres worden verwijderd)

Om een reactie achter te kunnen laten, moet je Javascript inschakelen (en de pagina verversen).

Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie: / Textile

  ( Register your username / Log in )

Kattebel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.



Naar de openingspagina VAART! Actueel