Welkom bij VAART!
VAART!PORTAL: SCHEEPVAART | SCHEEPSBOUW | CRUISE | SLEEP & DUW | HAVENS | BAGGER | PRIKBORD


Nieuws, vragen, suggesties of opmerkingen over VAART! kun je kwijt bij de redactie op info@vaart.nl

©
VAART!Info

Powered by Pivot - 1.40.3: 'Dreadwind'

VAART!Beurskrant

06 03 06SEAS 2006 geannuleerd, gaat op in METS 2006

AMSTERDAM 6/3 persbericht Amsterdam RAI - Op 3 maart hebben The Yacht Report (TYR) en Amsterdam RAI een overeenkomst getekend om het voor mei 2006 geplande vakevenement SEAS te incorporeren in de komende editie van METS.

TYR organiseerde SEAS twee jaar op rij in Nice. De samenwerking is een logische stap binnen het concept van 's werelds grootste mondiale vakbeurs voor de watersport. Met het vorig jaar op de METS gentroduceerde SuperYacht Pavilion en de jaarlijkse door The Yacht Report georganiseerde conferentie Project, bundelen beide partijen nu hun krachten om een centraal en nog krachtiger platform te creren voor professionals uit de superjachtindustrie.

Sterke relatie
Na twee edities heeft The Yacht Report besloten dat SEAS 2006 beter gecombineerd kan worden met de internationale vakbeurs METS dan het als stand-alone evenement te blijven organiseren. 'Het heeft geen zin om door te gaan met SEAS als na twee jaar blijkt dat de deelnemende bedrijven niet de aantallen bezoekers zien die ze verwachten, terwijl we via onze seminars van Project al een sterke relatie met de gerenommeerde vakbeurs METS hebben', legt Martin Redmayne van The Yacht Report uit.
Ook Ids Boersma, directeur International Exhibitions bij Amsterdam RAI, is erg blij met de samenwerking. 'Veel exposanten van SEAS kwamen al op de METS en met onze plannen om het SuperYacht Pavilion op de komende METS uit te breiden en verder te ontwikkelen, kunnen we het superjachtsegment nog beter bedienen.'

Over METS
METS, de grootste mondiale vakbeurs voor de watersportindustrie, wordt georganiseerd door Amsterdam RAI, in samenwerking met de International Council of Marine Industry Associations (ICOMIA). De vakbeurs richt zich op jachtbouwers, jachtontwerpers, reparateurs, distributeurs, dealers, groothandelaren, captains, jachthavenexploitanten en fabrikanten uit de hele wereld. METS 2006 vindt plaats van 14 tot en met 16 november 2006 in Amsterdam RAI. Meer informatie over METS is te vinden op de website www.metstrade.com.

(advertentie)


Reageer op dit bericht: (Anonieme reacties zonder adres worden verwijderd)

Om een reactie achter te kunnen laten, moet je Javascript inschakelen (en de pagina verversen).

Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie: / Textile

  ( Register your username / Log in )

Kattebel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.



Naar de openingspagina VAART! Actueel