Welkom bij VAART!
VAART!PORTAL: SCHEEPVAART | SCHEEPSBOUW | CRUISE | SLEEP & DUW | HAVENS | BAGGER | PRIKBORD


Nieuws, vragen, suggesties of opmerkingen over VAART! kun je kwijt bij de redactie op info@vaart.nl

©
VAART!Info

Powered by Pivot - 1.40.3: 'Dreadwind'

VAART!Beurskrant

07 09 05Aqualink op Haven & Transportdagen te Nijmegen

NIJMEGEN 7/9 persbericht Aqualink - Op de Haven & Transportdagen, die zullen plaatsvinden van 16 tot en met 18 september in de Waalhaven van Nijmegen, zal de Bedrijvenvereniging Aqualink zich presenteren. De vereniging Aqualink bundelt de belangen van de maritieme sector in Oost-Nederland. Met meer dan 30 aangesloten watergebonden bedrijven vervult Aqualink een spilfunctie in deze regio en behartigt ze de belangen van de aangesloten bedrijven.

Aqualink is eind 2003 opgericht en wil de komende Haven & Transportdagen benutten om zich duidelijker naar de regio te profileren.

Paviljoen
Op Haven & Transportdagen kunnen particulieren en overheidsinstanties kennismaken met bijna alle toeleverende bedrijven in de regionale maritieme sector.
De vereniging Aqualink presenteert zich in een groot paviljoen op de Waalhaven waar vertegenwoordigers van de diverse aangesloten bedrijven aanwezig zullen zijn. Leden van Aqualink zijn o.a. scheepswerven, reparatiebedrijven, installateurs van diverse soorten installaties, een makelaar, bunkerbedrijven, banken en verzekeraars, diverse toeleveranciers van interieurbetimmeringen, hoofdmotoren, generatoren, pompen, stuurhuizen en communicatietoepassingen, een duik & bergingsbedrijf, een schoonmaak & conserveringsbedrijf en een administratiekantoor.

Nuttig en aangenaam
Vertegenwoordigers van de diverse bedrijven kunnen bezoekers op informele wijze vertellen wat zij de regio zoal te bieden hebben. Daarnaast kunnen bezoekers producten bekijken aan boord van schepen, of documentatie aanvragen.
Dit evenement is ook een ideale gelegenheid om zich te oriënteren voor degenen die een baan in de regionale maritieme sector zoeken of meer willen weten welke mogelijkheden de diverse leden van Aqualink hen te bieden hebben.

Bovendien kunnen bezoekers van de komende Haven & Transportdagen het nuttige met het aangename verenigen. Want op vrijdag 16 september is er o.a. een vrij toegankelijk Waalhavenconcert met optredens van het Nijmeegs Symfonieorkest en Ernst Daniel Smit. En op zaterdag en zondag 17 en 18 september kunt u o.a. schepen bezichtigen in de Waalhaven, zijn er rondvaarten, diverse stoomattracties, reddingsacties op de Waal van de KLPD, Brandweer, Rijkswaterstaat en de Reddingsbrigade, Cabaretvoorstelling, kortom, teveel om op te noemen.
Redenen genoeg dus om ons op de Haven & Transportdagen te bezoeken!

(advertentie)


Reageer op dit bericht: (Anonieme reacties zonder adres worden verwijderd)

Om een reactie achter te kunnen laten, moet je Javascript inschakelen (en de pagina verversen).

Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie: / Textile

  ( Register your username / Log in )

Kattebel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.



Naar de openingspagina VAART! Actueel