Welkom bij VAART!
VAART!PORTAL: SCHEEPVAART | SCHEEPSBOUW | CRUISE | SLEEP & DUW | HAVENS | BAGGER | PRIKBORD


Nieuws, vragen, suggesties of opmerkingen over VAART! kun je kwijt bij de redactie op info@vaart.nl

©
VAART!Info

Powered by Pivot - 1.40.3: 'Dreadwind'

VAART!Beurskrant

25 02 05Meer-Vaert: Pleziervaartuigen met méér plezier

OEGSTGEEST 25/2 persbericht - Met  de HISWA (Amsterdam, 1-6 maart) voor de deur zet MEER-VAERT B.V. haar deuren wijd open. Niet alleen voor de bemiddelde waterliefhebber, maar nu ook voor de gemiddelde bezoeker van de HISWA brengt MEER-VAERT B.V. een eigen vaartuig binnen handbereik. Dit door een weloverwogen huur-koop systeem met een lage instapdrempel en aflossingsvrije lening. Een BKR-registratie is doorgaans geen probleem bij dit sterke concept.

Na een aanbetaling van 40 % vestigen wij een hypotheek op uw schip of vragen hiervoor een scheepshypotheek bij een bancaire instelling en u kunt gaan varen. Het juridisch eigendom ligt tijdens de huur-koop periode bij MEER-VAERT B.V. en het economisch eigendom van het pleziervaartuig berust vanaf dat moment bij u. Tegen een uiterst scherp rente-tarief vaart u 60 maanden lang, waarna de eindtermijn volgt. Nadat de eindtermijn betaald is en aan de verdere verplichtingen is voldaan bent u ook juridisch eigenaar van uw schip.

Tijdens de huur-koop  periode bent u verplicht all-risks verzekerd en verplicht u zich tot goed onderhoud van het schip en onmiddellijk herstel van eventuele schades.

Wilt u met MEER-VAERT B.V. in zee, dan kunt u bij het verkooppunt van uw keuze vragen naar de producten van MEER-VAERT B.V. Alle standhouders op de HISWA hebben onze informatie ontvangen.

Ook kunt u zich van te voren aanmelden, waarna ter plaatse verdere informatie gegeven kan worden.

Voor wie sneller dan de contracttermijn van 60 maanden wil aflossen is deelname aan het gloednieuwe concept van de vaar-cadeaubon van MEER-VAERT B.V. een goede mogelijkheid. Voor een overeengekomen periode verhuurt u uw boot aan onze verhuurorganisatie met een prachtig rendement.

Een nog laagdrempeliger mogelijkheid biedt MEER-VAERT B.V. in MEER-VAERT Member-ship. Dit concept is afgestemd voor wie regelmatig het water op wil, maar niet aan het bezit van een eigen schip vast wil zitten. Er is een zeer flexibel systeem ontwikkeld, waarmee u tegen zo laag mogelijke kosten gebruik kunt maken van de schepen uit het programma van MEER-VAERT Member-ship.

Info: Meer-Vaert BV, Jac.P.Thijsselaan 43, 2341 PM Oegstgeest, tel: 071-5283113, fax: 071-5232488

(advertentie)


Reageer op dit bericht: (Anonieme reacties zonder adres worden verwijderd)

Om een reactie achter te kunnen laten, moet je Javascript inschakelen (en de pagina verversen).

Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie: / Textile

  ( Register your username / Log in )

Kattebel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.



Naar de openingspagina VAART! Actueel