Welkom bij VAART!
VAART!PORTAL: SCHEEPVAART | SCHEEPSBOUW | CRUISE | SLEEP & DUW | HAVENS | BAGGER | PRIKBORD


Nieuws, vragen, suggesties of opmerkingen over VAART! kun je kwijt bij de redactie op info@vaart.nl

©
VAART!Info

Powered by Pivot - 1.40.3: 'Dreadwind'

VAART!Beurskrant

14 10 08Transas en Radio Holland tekenen dealerovereenkomst

HAMBURG 14/10 - Transas Benelux en Radio Holland Nederland hebben hun dealerovereenkomst vernieuwd. Radio Holland blijft daarmee dealer van Transas producten in de Benelux regio.

Foto Radio Holland

Het contract werd formeel ondertekend tijdens een van de grootste maritime beurzen – SMM 2008 in Hamburg, Duitsland. Transas werd vertegenwoordigd door mevrouw Ingrid Durge, algemeen directeur van het onlangs geopende Transas Benelux kantoor, Radio Holland Netherlands werd vertegenwoordigd door haar algemeen directeur, de heer Guido Speelman.
 
Nederland speelt een grote rol in de internationale maritime industrie, derhalve is het Transas Benelux kantoor een van de belangrijkste sales & service centra die voorziet in snelle en efficiënte onboard service op een dagelijkse basis. Transas is al enige jaren actief in de Benelux regio. Op dit moment heeft het bedrijf in die regio al zo’n 500 navigatiesystemen en meer dan 60 maritime simulators geinstalleerd.
 
Radio Holland Netherlands is een bekende en ervaren Sales en Service organisatie in de maritieme industrie, waardoor een professionele ondersteuning van de productlijnen van Transas gegarandeerd is.  Radio Holland Netherlands maakt onderdeel uit van de Radio Holland Group (opgericht in 1916, hoofdkantoor in Rotterdam). RHG is gespecialiseerd in het leveren, installeren, integreren en onderhouden van maritime elektronica en daarnaast is RH satelliet airtime provider. Het bedrijf heeft meer dan 900 mensen in dienst die wereldwijd vanuit 61 eigen locaties werken, strategisch gevestigd langs alle grote scheepvaartroutes. Radio Holland maakt onderdeel uit van Imtech N.V.. Dankzij haar wereldwijde service netwerk heeft de Radio Holland Group een uitstekende marktpositie in de service en after sales markt.
 
Transas (Transport Safety Systems) is een toongevende ontwikkelaar en leverancier van een breed scala aan software, geïntegreerde oplossingen en hardware technologien voor de luchtvaart en scheepvaart industrie, waaronder zowel onboard en shore-based applicaties vallen. Transas biedt technologisch geavanceerde oplossingen voor maritime veiligheids services, scheepvaartbedrijven,  reders- en bevrachtingskantoren, Marine en kustwacht organisaties, trainings- en educatieve centra, havenautoriteiten, overheid, milieudiensten en –organisaties, alsmede OEM partners.

(advertentie)

Wil dit interessante artikel linken naar mijn websitewww.sail360.nl
Idurge (Email) (URL) - 07 07 17 - 23:34


Reageer op dit bericht: (Anonieme reacties zonder adres worden verwijderd)

Om een reactie achter te kunnen laten, moet je Javascript inschakelen (en de pagina verversen).

Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie: / Textile

  ( Register your username / Log in )

Kattebel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.Naar de openingspagina VAART! Actueel