Welkom bij VAART!
VAART!PORTAL: SCHEEPVAART | SCHEEPSBOUW | CRUISE | SLEEP & DUW | HAVENS | BAGGER | PRIKBORD


Nieuws, vragen, suggesties of opmerkingen over VAART! kun je kwijt bij de redactie op info@vaart.nl

©
VAART!Info

Powered by Pivot - 1.40.3: 'Dreadwind'

VAART!Beurskrant

03 11 04Innovatiekans met behulp van Koreaanse partners

ROTTERDAM 3/11 persbericht - Op vrijdag 19 november organiseert Holland Marine Equipment in samenwerking met de Zuid-Koreaanse Kamer van Koophandel, Incheon Economic Research Institute, Ahoy’, Syntens en MPI het seminar 'How close(d) is the South Korean market?' over zakendoen in en met Zuid-Korea.

De Zuid-Koreaanse stad Incheon heeft een 'free trade' zone ingericht, waarvoor zij samenwerkingsverbanden zoeken met Nederlandse maritieme toeleveranciers. Naast deze innovatiekans is dit seminar bij uitstek de gelegenheid om kennis te maken met ervaren Nederlandse exporteurs, die u zullen inwijden over de mogelijkheden, successen en valkuilen van het zakendoen in Zuid-Korea. Na de gezamenlijke lunch maken Koreaanse maritieme bedrijven graag met u kennis in een korte matchmaking-sessie.

Het seminar 'How close(d) is the South Korean market?' vindt op 19 november plaats van 9.00 tot 14.00 uur in de Madrid room in Ahoy' Rotterdam. Deelname is gratis en staat open voor alle bedrijven en instellingen die belangen hebben in de maritieme markt en interesse hebben in zaken doen met Zuid-Korea.

Download hier het programma en aanmeldingsformulier. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marjolein Matthijssen van MPI (T: (010) 41 49 779).

(advertentie)


Reageer op dit bericht: (Anonieme reacties zonder adres worden verwijderd)

Om een reactie achter te kunnen laten, moet je Javascript inschakelen (en de pagina verversen).

Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie: / Textile

  ( Register your username / Log in )

Kattebel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.



Naar de openingspagina VAART! Actueel