Welkom bij VAART!
VAART!PORTAL: SCHEEPVAART | SCHEEPSBOUW | CRUISE | SLEEP & DUW | HAVENS | BAGGER | PRIKBORD


Nieuws, vragen, suggesties of opmerkingen over VAART! kun je kwijt bij de redactie op info@vaart.nl

©
VAART!Info

Powered by Pivot - 1.40.3: 'Dreadwind'

VAART!Beurskrant

11 11 07Prijswinnaars gratis veiligheidsinspecties stuurinstallatie

KRIMPEN A/D LEK 11/11 persbericht Van der Velden® Marine Systems - De heren M. Pols van mts Ranger, W.M. Tunteler van mts Galaxy en J. Blom van mvs Seinpost hebben tijdens Europort Maritime een veiligheidsinspectie van een stuurinstallatie gewonnen. Vele andere bezoekers hebben op de stand van Van der Velden® Marine Systems fraaie prijzenpakketten in de wacht gesleept.

Foto Van der VeldenRinus Pols gooide als eerste raak en ontving direct een tegoedbon voor een veiligheidsinspectie.
(Foto Van der Velden)

Op stand 1503 van Van der Velden stond een op maat gemaakt dartboard (in de vorm van een waterkaart) waarop gedurende een aantal sessies met dart pijltjes gegooid kon worden. Op het bord bevonden zich drie grote rode stippen, die de drie vestigingen van Van der Velden® Marine Systems symboliseerden - Krimpen aan de Lek, Drachten en Reinbek (nabij Hamburg). Een pijl in een van de drie rode stippen leverde prijzen op.

Rinus Pols gooide als eerste raak en ontving direct een tegoedbon voor een veiligheidsinspectie. De heren Tunteler en Blom deden mee aan een verloting en sleepten daarmee ook een gratis veiligheidsinspectie van een stuurinstallatie in de wacht.
Voor iedere andere bezoeker die een dart pijl in een van de rode stippen wist te gooien was er een prijzenpakket waarin onder andere een memory-stick, een glaskubus met een afbeelding van de EPS™ boegschroef of DOLPHIN XR spoiler te vinden was.

(advertentie)


Reageer op dit bericht: (Anonieme reacties zonder adres worden verwijderd)

Om een reactie achter te kunnen laten, moet je Javascript inschakelen (en de pagina verversen).

Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie: / Textile

  ( Register your username / Log in )

Kattebel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.



Naar de openingspagina VAART! Actueel