Welkom bij VAART!
VAART!PORTAL: SCHEEPVAART | SCHEEPSBOUW | CRUISE | SLEEP & DUW | HAVENS | BAGGER | PRIKBORD


Nieuws, vragen, suggesties of opmerkingen over VAART! kun je kwijt bij de redactie op info@vaart.nl

©
VAART!Info

Powered by Pivot - 1.40.3: 'Dreadwind'

VAART!Beurskrant

06 11 07Distributeurschap Van der VeldenŽ Marine Systems van EFFER kranen

ROTTERDAM 6/11 - Tijdens de eerste dag van de beurs EUROPORT Maritime 2007 is door Van der Velden® Marine Systems en EFFER bekend gemaakt dat beide partijen een samenwerking aangaan. Om aan deze samenwerking gestalte te geven een overeenkomst ondertekend, waarbij door EFFER aan de Van der Velden groep het distributeurschap van marine kranen wordt verleend op de Nederlandse en Duitse markt.

Foto (c) VAART!

De contracten zijn op de stand van Van der Velden ondertekend door Gerrit C. Spekman (Chief Executive Officer van Van der Velden® Marine Systems, links op de foto) en Sergio di Bari (Sales Manager van EFFER, rechts op de foto). EFFER is een gerenommeerde fabrikant van marine kranen met productielocaties in Castelmaggiore en Minerbo, beide in de omgeving van Bologna, Italië.

Twee productielocaties
Na in 2005 te zijn overgenomen door de Italiaanse industriële groep CTE is door EFFER een grondige reorganisatie doorgevoerd op de voornoemde twee productielocaties, die er toe heeft geleid dat EFFER thans twee zeer moderne fabrieken heeft, waarin efficiënt de door Van der Velden® Marine Systems op de markt te brengen marine kranen kunnen worden geproduceerd.

Een aantal van de tot nu toe door EFFER op de markt gebrachte hydraulische marine kranen heeft op de tekentafel een re-engineeringsproces doorgemaakt, waarna enkele nieuwe kraanmodellen zijn geïntroduceerd. Deze typen komen tegemoet aan in de markt bestaande wensen ten aanzien van de technische uitvoering van de kranen. EFFER kan met het thans beschikbare pallet aan "knuckle boom", "telescopic boom" en "stiff boom" kranen tot een standaard capaciteit van ca. 225 Tm (EFFER type 275000) voor de meest gevraagde toepassingen een optimaal geschikte kraan aanbieden. Grotere capaciteiten zijn op aanvraag mogelijk.

Van der Velden® Marine Systems is goed ingevoerd in de maritieme sector met wereldwijd leveringen van o.a. roeren en stuurmachines voor de binnenvaart, voor jachten en voor zeegaande schepen. De EFFER marine kranen zullen aanvullend op de
Van der Velden® producten, binnen de toegewezen markt, aan dezelfde klantenkring worden geoffreerd. Hierbij kan aan de klant ook voor marine kranen bij uit te voeren inspecties en reparaties een 24 h / 7 dagen per week beschikbare service worden aangeboden.

Als reactie op de aangekondigde samenwerking verwacht de Van der Velden® groep een hernieuwde belangstelling voor het kwalitatief hoogwaardige EFFER marine product.

foto (c) VAART!

Als voorbeeld wordt tijdens Europort Maritime op de stand van Van der Velden® Marine Systems een marine kraan van het EFFER type 130 4S met een op de giek gemonteerde lier getoond. Foto © VAART!

(advertentie)

Dan zal van der Velden binnenkort wel gaan lobbyen om 3 keer per jaar de autokraan te laten inspecteren.
C. de Vette (Email) - 09 11 07 - 17:34


Reageer op dit bericht: (Anonieme reacties zonder adres worden verwijderd)

Om een reactie achter te kunnen laten, moet je Javascript inschakelen (en de pagina verversen).

Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie: / Textile

  ( Register your username / Log in )

Kattebel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.



Naar de openingspagina VAART! Actueel