Welkom bij VAART!
VAART!PORTAL: SCHEEPVAART | SCHEEPSBOUW | CRUISE | SLEEP & DUW | HAVENS | BAGGER | PRIKBORD


Nieuws, vragen, suggesties of opmerkingen over VAART! kun je kwijt bij de redactie op info@vaart.nl

©
VAART!Info

Powered by Pivot - 1.40.3: 'Dreadwind'

VAART!Beurskrant

13 09 07Boekholt Aandrijftechniek op Europort Maritime

GRONINGEN persbericht 13/9 - Boekholt Aandrijftechniek neemt deel aan de maritieme vakbeurs Europort Maritime, die van 6 t/m 9 november a.s. wordt georganiseerd in Ahoy te Rotterdam.

Boekholt

Op de stand van Boekholt Aandrijftechniek (standnummer 1913) staat het programma Reich koppelingen centraal. Het programma omvat onder meer de Arcusaflex-VSK koppelingen die met een certificaat van een officiële keuringsinstantie, zoals Det Norske Veritas, Germanische Lloyd of Lloyd's register of Shipping kunnen worden geleverd.

De AC-VSK hoogelastische koppeling voor cardanassen wordt geleverd in acht bouwgrootten voor draaimomenten van 390 tot 20.000 Nm. De koppeling is een hoogelastische scharnieras-voorschakelkoppeling voor de verbinding van een vliegwiel van een verbrandingsmotor aan een cardanas. Door de hoge wringingselasticiteit van de koppeling met lineaire wringingskarakteristiek kunnen resonanties in een gebied onder het bedrijfstoerental worden verlaagd. Als gevolg van het hoge dempend vermogen treedt er bovendien een begrenzing van de wisselende draaimomenten op, zodat cardanas en aangedreven machine worden beschermd tegen ongewenste trillingsbelasting. De compacte koppelingsuitvoering met korte inbouwlengte waarborgt een geringe belasting en lange kantelingsmomenten in de radiale lagering van de koppeling.

Verder presenteert Boekholt Aandrijftechniek uit het Reich-programma de torsiestijve FlexDur koppelingen voor draaimomenten tot 870.000 Nm. Kenmerkend voor de FlexDur lamellenkoppeling is het feit dat deze geen hoekspeling in de aandrijflijn heeft en radiale, axiale en hoekuitlijnafwijkingen kan opvangen.

Op aandrijftechnisch gebied presenteert Boekholt tijdens de beurs verder een selectie uit het programma reductoren die in wormwiel-, (kegel)tandwiel- en haakse uitvoeringen worden geleverd.

(advertentie)


Reageer op dit bericht: (Anonieme reacties zonder adres worden verwijderd)

Om een reactie achter te kunnen laten, moet je Javascript inschakelen (en de pagina verversen).

Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie: / Textile

  ( Register your username / Log in )

Kattebel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.



Naar de openingspagina VAART! Actueel