Welkom bij VAART!
VAART!PORTAL: SCHEEPVAART | SCHEEPSBOUW | CRUISE | SLEEP & DUW | HAVENS | BAGGER | PRIKBORD


Nieuws, vragen, suggesties of opmerkingen over VAART! kun je kwijt bij de redactie op info@vaart.nl

©
VAART!Info

Powered by Pivot - 1.40.3: 'Dreadwind'

Tips of eigen foto's bij het nieuws?
Mail ze naar VAART!
VAART!NieuwsNet / Fotolog / Rusland

20 Feb '07 -Waterpolitie spoort gestolen motorjacht op

LELYSTAD 20/2 persbericht KLPD Waterpolitie - De Waterpolitie van het Korps landelijke politiediensten (KLPD) uit Lelystad heeft maandag 19 februari drie personen aangehouden die verdacht worden van diefstal van een motorjacht van het merk Doerak.

Twee mannen uit Lelystad, een 54-jarige man en zijn 20-jarige zoon, werden in een jachthaven in Kampen aangehouden. Een 52-jarige vrouw, echtgenote respectievelijk moeder van de mannen, werd in Lelystad aangehouden. Van de diefstal was op 5 februari bij de politie in Putten aangifte gedaan. De waarde van het schip wordt op 35000 euro geschat.

Het schip was gestolen vanuit de jachthaven van Strand Nulde te Putten. Tijdens het onderzoek naar de diefstal kwam de Waterpolitie een identieke Doerak op het spoor die de dagen na 5 februari in de jachthaven van Zwartsluis heeft gelegen. Het schip had echter in plaats van een blauwe een witte romp. En.... het schip was inmiddels ook weer weg en sterker nog, de eigenaar had de havenmeester gemeld dat het schip uit de haven was gestolen.

Tijdens de zoektocht trof de Waterpolitie gisteren in een jachthaven in Kampen weer een Doerak aan, maar dit keer met een rode romp. Het was de agenten echter snel duidelijk dat het de gestolen Doerak was maar inmiddels twee keer overgeschilderd. Later op de dag werden de twee mannen aan boord van het schip aangehouden. Alle verdachten hebben de diefstal bekend en zijn inmiddels in verzekering gesteld. De Doerak is weer aan de rechtmatige eigenaar overgedragen.


Laatste nieuws in VAART!NieuwsNet:

+++ meer...


Reacties:


Reageer op dit bericht: (Anonieme reacties zonder adres worden verwijderd)

Om een reactie achter te kunnen laten, moet je Javascript inschakelen (en de pagina verversen).

Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie: / Textile

  ( Register your username / Log in )

Kattebel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.



Naar de openingspagina VAART! Actueel