VAART!Site van het Jaar
VAART!Site van het Jaar

Een prijs voor de beste binnenvaartsite


De verkiezing

VAART!Site van het Jaar word je niet zomaar.
Er zijn drie belangrijke stappen:
 1. VAART!Site van de Week
  Om mee te dingen moet een site in de periode mei t/m april een keer zijn uitgekozen als VAART!Site van de Week. Die keus is aan de webmaster van VAART! Ken je een site die het extra verdient om door binnenvaarders bekeken te worden, kun je je tip onderaan deze pagina kwijt.
 2. Nominatie VAART!Site van het Jaar
  Uit de VAART!Sites van de Week mag iedere bezoeker van VAART! er in mei maximaal vijf als beste aanwijzen. De vijf hoogst gewaardeerde sites gaan door voor de eigenlijke verkiezing.
 3. Verkiezing VAART!Site van het Jaar
  De echte verkiezing gebeurt door bezoekers van de VAART!Verjaardag, meestal op de eerste vrijdag van juni, in 2011 een week later. Zij vormen de jury, die de vijf genomineerde sites nog een keer kritisch bekijkt.
  Voor de jurering wordt gelet op de aspecten: binnenvaartbelang, actualiteit, informatiewaarde, vormgeving en GSM-vriendelijkheid. Sites kunnen daarop zeer goed, goed, redelijk, matig of slecht scoren. Op elk van de vijf aspecten kan een site 5 tot 1 punten behalen, maximaal dus 25 punten. De score vergeleken met het maximaal haalbare aantal punten dat de jury kan toekennen, levert een rapportgemiddelde op.


Nieuwe VAART!Sites van de Week

De kandidaatstelling voor de VAART!Site van het Jaar 2013 is open. Sites die tot en met april 2013 als VAART!Site van de Week worden gekozen, komen in aanmerking voor nominatie. Je kunt ook zelf een site voordragen.

Aanmelden kandidaat-sites

Tips zijn welkom! De VAART!webmaster kiest de volgende VAART!Site van de Week, maar laat zich graag adviseren. Aanmelden van een kandidaat-site geeft geen enkele garantie op plaatsing.

Titel website:
URL/webadres:
Waarom?
Waarom deze site graag als VAART!Site van de Week?

Je naam:
E-mailadres: