Haal meer uit een VAART!abonnement

Naast de gratis diensten op vaart.nl bieden we ook een aantal betaalde diensten. Je kunt je op deze diensten abonneren. De betaalde diensten bestaan uit:
- VAART!Webnieuws - de (bijna) dagelijkse e-mail nieuwsbrief
- VAART!Vrachtindicator voor marktinzicht en actuele vrachttarieven
- VAART!Markt - snel en efficiënt online adverteren voor varenden


Een abonnement op de drie betaalde diensten van VAART! kost € 80,- per jaar (excl. BTW). De eerste maand is (eenmalig) gratis. Aan het eind van de proefmaand beslis je of je een betaald abonnement wilt of niet.

Lees hieronder hoe je je aanmeldt:

VAART!Webnieuws - de (bijna) dagelijkse e-mail nieuwsbrief
Actueel nieuws over binnenvaart en andere maritieme zaken uit honderden online nieuwsbronnen, bijna dagelijks in je mailbox bezorgd. Zorgvuldig geselecteerd op nieuwswaarde en het belang voor de beroepsvaart, kort en compact met doorklik-mogelijkheid, aangevuld met weerberichten (Nederlands en Duits), de actuele VAART!Vrachtindex en de gemiddeld betaalde gasolieprijs.

Naam/scheepsnaam:

E-mailadres:

Abonnement op VAART!Webnieuws
Aanmelden AfmeldenVAART!Vrachtindicator voor marktinzicht en actuele vrachttarieven

Wie z'n eigen reizen meldt, haalt 4 x daags marktinzicht aan boord VAART!Vrachtindicator maakt voor binnenvaarders de markt transparant. De VAART!Vrachtindicator is een mailinglijst voor actuele vrachtmeldingen, alleen voor wie aantoonbaar beschikt over eigen scheepstonnage, schippers dus, géén bevrachters. Wie z'n aangenomen reizen meldt, krijgt er waardevolle informatie van anderen voor terug. Vrachtmeldingen van deelnemers worden viermaal daags (12.00, 16.00, 20.00 en 24.00 uur) geanonimiseerd, gebundeld en in één e-mailbericht rondgestuurd. Alleen deelnemers kunnen reisindicaties opvragen uit de databank.

Ben je schipper/eigenaar van een schip en heb je interesse? Klik hier en schrijf je nu in voor VAART!Vrachtindicator en volg meteen de actuele vrachten.

VAART!Markt - snel en efficiënt online adverteren voor varenden

Dé internet-marktplaats voor varenden bestaat! Op VAART!Markt passeerden in zes jaar zo'n 10.000 personeelsadvertenties (vraag èn aanbod), de meeste met snel succes! Behalve in de rubriek Werk kunnen varenden ook voor hun vraag en aanbod terecht in de rubrieken Schepenmarkt, Motorenmarkt, Voorpiek of Dating. Advertenties staan direct online, eventueel met foto, video of geluid. Een besloten mailsysteem legt rechtstreeks contact tussen gegadigden en aanbieder (eventueel anoniem).

Meld je aan als adverteerder en binnen een paar minuten staat je advertentie online.