Welkom bij VAART!
VAART!PORTAL: SCHEEPVAART | SCHEEPSBOUW | CRUISE | SLEEP & DUW | HAVENS | BAGGER | PRIKBORD


Nieuws, vragen, suggesties of opmerkingen over VAART! kun je kwijt bij de redactie op info@vaart.nl

©
VAART!Info

Powered by Pivot - 1.40.3: 'Dreadwind'

Tips of eigen foto's bij het nieuws?
Mail ze naar VAART!
VAART!NieuwsNet / Fotolog / Rusland

19 Sep '04 -Leo Schuitemaker 'Havenmeester van het Jaar'

Leo SchuitemakerSCHEVENINGEN 17/9 - Op het congres van de Vereniging van Havenmeesters in Nederland (VHN) is Leo Schuitemaker gekozen als "Havenmeester van het Jaar". Hij is de eerste niet-havenmeester die de bokaal "Havenmeester van het Jaar" ontving. Schuitemaker is werkzaam bij de Adviesdienst Verkeer en Vervoer van Rijkswaterstaat als projectleider Vaarwegkenmerken in Nederland (ViN). Hij is beheerder van de database ViN.  In zijn vrije tijd is Schuitemaker actief als medewerker van het vakblad Sleep & Duwvaart en vice-voorzitter van de vereniging "De Binnenvaart".

De Vereniging van Havenmeesters in Nederland (VHN) is opgericht in 1949 te Utrecht en is een platform van overleg voor havenmeesters en nautisch technische beheerders. De vereniging heeft tot doel het dienen van de belangen van haar leden. De vereniging wil verder een onderlinge gedachten- en informatie-uitwisseling en een collegiale verstandhouding tussen de leden onderling bevorderen.
De Vereniging van Havenmeesters geeft adviezen en informatie over ontwikkelingen op haven technische zaken en nautisch technische wetgeving.
De vereniging participeert in nationale- en internationale overlegorganen op het gebied van veiligheid-, haven- en vaarweg problematiek en de daarmee verband houdende milieu aspecten.

Database ViN
ViN is een applicatie met informatie over vaarwegen in Nederland. ViN biedt (grafische) informatie over vaarwegkenmerken op, langs of over vaarwegen, bedieningstijden van bruggen en sluizen, eventueel aanwezige overslagpunten, havens en afmetingen van bruggen en sluizen. Bovendien zijn de gegevens gerelateerd aan het Nationaal Wegenbestand (NWB), zodat ze in onderlinge samenhang met andere gegevens kunnen worden gepresenteerd.
ViN is momenteel ook beschikbaar als internetapplicatie.
Een gedeelte van dit bestand, de ViN-bedieningstijden van sluizen en bruggen, is via internet toegankelijk.


Laatste nieuws in VAART!NieuwsNet:

+++ meer...


Reacties:

    Van Harte Gelukgewenst Leo.

    Vriendelijke groet,
    Jan.

    Jan van der Doe (Email) - 21 September '04 - 02:08


    Nogmaals van harte gelukgewenst Leo. Je hebt de uitverkiezing meer dan verdient. Ook voor de werkgroep Navaal van de VHN lever je bijdragen en als er eens specifieke vragen zijn over het vakgebied, jij weet altijd een antwoord. Hartelijke groeten, Janny Zeer, gemeentelijk havenmeester Delft.

    Janny Zeer (Email) - 21 September '04 - 13:43



Reageer op dit bericht: (Anonieme reacties zonder adres worden verwijderd)

Om een reactie achter te kunnen laten, moet je Javascript inschakelen (en de pagina verversen).

Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie: / Textile

  ( Register your username / Log in )

Kattebel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.



Naar de openingspagina VAART! Actueel