Welkom bij VAART!
VAART!PORTAL: SCHEEPVAART | SCHEEPSBOUW | CRUISE | SLEEP & DUW | HAVENS | BAGGER | PRIKBORD


Nieuws, vragen, suggesties of opmerkingen over VAART! kun je kwijt bij de redactie op info@vaart.nl

©
VAART!Info

Powered by Pivot - 1.40.3: 'Dreadwind'

VAART!Beurskrant

18 02 05Grootschaligheid Europort Maritime primeur voor Nederland

Enorme belangstelling noodt tot uitbreiding expositiecapaciteit Ahoy’
ROTTERDAM 18/2 persbericht Ahoy' - Ahoy’ Rotterdam maakt zich op voor de grootste internationale maritieme vakbeurs die ooit in Nederland heeft plaatsgevonden: EUROPORT MARTIME 2005. In verband met de explosieve groei aan deelnemende bedrijven heeft de beursorganisatie besloten tot een forse uitbreiding van de beschikbare tentoonstellingscapaciteit van de Ahoy’ accommodatie. Naast de bouw van nieuwe, hoogwaardige (demontabele) hallen, zal van 1 t/m 5 november aanstaande ook de arenaruimte van het Sportpaleis worden toegevoegd. Hiermee schrijft Ahoy’ Rotterdam geschiedenis, nooit eerder is Nederland een dergelijke grootschalige maritieme happening rijk geweest.

De uitbreiding is een gevolg van de vorig jaar door Ahoy’ Rotterdam overgenomen vakbeurs Europort (v/h RAI). Met de fusie is gevolg gegeven aan de langgekoesterde wens vanuit uit de markt om de maritieme branche bijeen te brengen op één grootschalige vakbeurs. En de verwachte reactie vanuit het bedrijfsleven is niet uitgebleven. Nooit eerder stroomden de aanmeldingen voor deelname uit zowel binnen- als buitenland in zo groten getale binnen.

Peter Niemantsverdriet, Exhibition manager van Ahoy’: ”In de jarenlange organisatie van maritieme vakbeurzen heb ik dit nog nooit meegemaakt. De initieel beschikbaar gestelde expositieruimte was al in december vrijwel volledig gevuld. Daarom hebben we besloten de extra expositieruimte die voor 2007 gepland stond, nu al in te zetten voor de beurs. Met de beschikbare 37.000 m² is EUROPORT MARITIME de grootste maritieme beurs die ooit in Nederland is georganiseerd.”

EUROPORT MARITIME zal een gewijzigde indeling hebben ten opzichte van de eerder georganiseerde vakbeurs Rotterdam Maritime in Ahoy’. Hal 1 zal hoofdzakelijk voor motorenfabrikanten en leveranciers beschikbaar zijn, de hallen 2 en 3 voornamelijk voor elektronica. In Hal 4 en 5 een mix en Hal 6 zal de baggerindustrie en landenpaviljoens bevatten. Het Sportpaleis zal vooral in het teken van de algemene toeleveringsindustrie staan.

Nieuwe website: www.europortmaritime.com
Een nieuwe beurs verdient ook een nieuwe campagne. Met de lancering van de nieuwe website: www.europortmaritime.com startte begin deze maand de nieuwe campagne voor EUROPORT MARITIME. De site biedt informatie over de beurs, exposanten en het programma. Eind februari zal via de site de nieuwe plattegrond live gaan. Nieuw is dat geïnteresseerde bedrijven via die plattegrond zelf een beschikbare ruimte op de beursvloer digitaal kunnen vastleggen.
De beurs vindt plaats van 1 tot en met 5 november aanstaande.
Voor meer informatie over deelname: Projectteam EUROPORT MARITIME, tel.: 010 29 33 250 of e-mail: info@europortmaritime.com.

(advertentie)


Reageer op dit bericht: (Anonieme reacties zonder adres worden verwijderd)

Om een reactie achter te kunnen laten, moet je Javascript inschakelen (en de pagina verversen).

Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie: / Textile

  ( Register your username / Log in )

Kattebel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.



Naar de openingspagina VAART! Actueel