Welkom bij VAART!
VAART!PORTAL: SCHEEPVAART | SCHEEPSBOUW | CRUISE | SLEEP & DUW | HAVENS | BAGGER | PRIKBORD


Nieuws, vragen, suggesties of opmerkingen over VAART! kun je kwijt bij de redactie op info@vaart.nl

©
VAART!Info

Powered by Pivot - 1.40.3: 'Dreadwind'

VAART!Beurskrant

27 04 09Familiebedrijf Veth onthult nieuwe bedrijfsnaam

PAPENDRECHT 27/4 persbericht Veth Propulsion - Veth Motoren verandert de naam in Veth Propulsion. Het nieuwe bedrijfslogo is tijdens Construction & Shipping Industry in Gorinchem te bewonderen op stand 352.

VethDe lente; een tijd van vernieuwing, geboorte en verjonging.
Niet alleen voor de natuur, maar ook voor Veth Motoren BV.

Veth Motoren is een bedrijf dat altijd op zoek is naar verbetering. En dat geldt niet alleen voor onze producten, die door de jaren heen beter, sterker en sneller zijn geworden. Ook aan de uitstraling wordt gedacht. Omdat de naam Veth Motoren lang niet meer de activiteiten dekt, en daarbij niet internationaal is terwijl wij ook in het buitenland zeer actief zijn, zal onze bedrijfsnaam vanaf mei 2009 omgedoopt worden tot Veth Propulsion.

Het woord “propulsion” is in het Nederlands te vertalen als “voortstuwing”.

Bij deze nieuwe naam hoort uiteraard een nieuwe huisstijl met een nieuw logo, welke nu ook beide gemoderniseerd zijn.  Nog steeds herkenbaar, maar toch anders. Na de eerste week van mei zult u misschien merken dat onze bedrijfswagens het nieuwe logo dragen en ook onze correspondentie zal een facelift ondergaan. Onze website zal voortaan bereikbaar zijn op www.veth.net.

Tijdens de Construction & Shipping Industry die op 5, 6 en 7 mei plaatsvindt in de evenementenhal Gorinchem, zal ons nieuwe logo volop te bewonderen zijn. U vindt ons op standnummer 352. Tevens zijn de gemoderniseerde brochures, vers van de pers, hier verkrijgbaar.

Natuurlijk willen wij iedereen zo snel mogelijk aan onze nieuwe naam en uitstraling laten wennen en willen we u kennis laten maken met ons nieuwe logo. Daarom worden er tijdens de beurs op een aantal tijdstippen leuke cadeautjes uitgedeeld door het Veth Propulsion promotieteam en op woensdagmiddag 6 mei om 17.00 zal directeur Erik Veth symbolisch een vlagwissel uitvoeren bij de ingang van het beursgebouw.

Tijdens de beurs kunt u zoals altijd rekenen op informatie van ons verkoopteam. Zij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, maar vinden het ook gezellig als u gewoon even een praatje komt maken. Want Veth Motoren mag dan Veth Propulsion gaan heten; we blijven nog steeds hetzelfde gezellige familiebedrijf!

(advertentie)


Reageer op dit bericht: (Anonieme reacties zonder adres worden verwijderd)

Om een reactie achter te kunnen laten, moet je Javascript inschakelen (en de pagina verversen).

Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie: / Textile

  ( Register your username / Log in )

Kattebel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.Naar de openingspagina VAART! Actueel