Welkom bij VAART!
VAART!PORTAL: SCHEEPVAART | SCHEEPSBOUW | CRUISE | SLEEP & DUW | HAVENS | BAGGER | PRIKBORD


Nieuws, vragen, suggesties of opmerkingen over VAART! kun je kwijt bij de redactie op info@vaart.nl

©
VAART!Info

Powered by Pivot - 1.40.3: 'Dreadwind'

VAART!Beurskrant

04 12 08Europort Istanbul 2009: sterk nationaal Ún internationaal deelnemersveld

ROTTERDAM 4/12 persbericht - Europort Istanbul 2009 mag zich verheugen in groeiende belangstelling van met name internationale exposanten. Internationale maritieme associations als AN-CONAV (Roemenië), BMEA (Groot-Brittannië), GICAN (Frankrijk), HME (Neder-land), BBSC (Korea) en NME (Noorwegen) zien Europort Istanbul als belangrijk zakelijk platform voor de scheepsbouwindustrie in Turkije. Dit resulteert in diverse landenpaviljoens. In totaal zijn op de maritieme vakbeurs ruim 530 nationale en internationale merken vertegenwoordigd.

Exclusieve steun Turkish Chamber of Shipping
De 10e editie van Europort Istanbul wordt georganiseerd met de exclusieve steun van de Turkish Chamber of Shipping. Dit geeft aan dat ook de lokale maritieme sector veel waarde hecht aan het vakevenement. Naar verwachting zal uiteindelijk ruim eenderde van alle exposanten uit het buitenland afkomstig zijn en een kleine tweederde uit Turkije zelf. "We zijn er goed in geslaagd om het brede internationale karakter van onze beurs te waarborgen", vertelt Serkan Tiglioglu, managing director van NTSR in Turkije en samen met Ahoy Rotterdam organisator van de beurs.

Het Oostenrijkse bedrijf KRAL onderkent de prominente positie die Europort Istanbul in-neemt. "In 2009 zijn wij voor de tweede maal als exposant aanwezig en we zijn erg tevre-den over de organisatie. Wij hebben tijdens de vorige editie al ervaren dat je hier goed zaken kunt doen met partijen waar je anders niet mee in contact gekomen zou zijn. Euro-port Istanbul is de Nr. 1 op het gebied van maritieme beurzen in Turkije en dat geeft aan hoe belangrijk het is om daarbij aanwezig te zijn", aldus Matthias Eiler, Exhibition Coordi-nator KRAL, AG.   

Conferentie laatste ontwikkelingen Turkse scheepsbouwindustrie
Europort Istanbul biedt bezoekers een breed aanbod van maritieme producten, technolo-gieën en diensten uit de hele wereld. Het is een vakevenement waar professionals die werkzaam zijn in alle sectoren van de scheepsbouw kennis op kunnen doen en ervaringen uit kunnen wisselen. Daarnaast staat er voor 25 maart een conferentie op het programma waarbij de laatste ontwikkelingen in de Turkse scheepsbouwindustrie aan bod komen. De onderwerpen van de conferentie zijn met name relevant voor scheepsbouwers en scheepseigenaren.

Professioneel Expo Center
Dankzij de groeiende belangstelling voor deelname wordt Europort Istanbul 2009 uitge-breid met een derde hal. De vakbeurs vindt plaats in het moderne Istanbul Expo Center dat over ruime parkeergelegenheid en professionele faciliteiten beschikt. De nabijheid van het internationale vliegveld en van Tuzla, één van de belangrijkste scheepsbouwcentra in Turkije, is voor zowel exposanten als bezoekers een groot voordeel.

Europort Istanbul 2009
Europort Istanbul vindt plaats van 25 t/m 28 maart 2009 in het Istanbul Expo Center. De-ze grootste Maritieme vakbeurs in Turkije wordt georganiseerd door Ahoy Rotterdam en NTSR Istanbul (International Exhibition & Congress Organisers) in exclusieve samenwer-king met de Turkse Chamber of Shipping. Meer informatie vindt u op de website: www.europort-istanbul.com.

(advertentie)


Reageer op dit bericht: (Anonieme reacties zonder adres worden verwijderd)

Om een reactie achter te kunnen laten, moet je Javascript inschakelen (en de pagina verversen).

Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie: / Textile

  ( Register your username / Log in )

Kattebel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.Naar de openingspagina VAART! Actueel