Welkom bij VAART!
VAART!PORTAL: SCHEEPVAART | SCHEEPSBOUW | CRUISE | SLEEP & DUW | HAVENS | BAGGER | PRIKBORD


Nieuws, vragen, suggesties of opmerkingen over VAART! kun je kwijt bij de redactie op info@vaart.nl

©
VAART!Info

Powered by Pivot - 1.40.3: 'Dreadwind'

Tips of eigen foto's bij het nieuws?
Mail ze naar VAART!
VAART!NieuwsNet / Fotolog / Rusland

29 Aug '08 -Uitstel 7x24 uursbediening en bediening op afstand voor sluizen van Rijkswaterstaat Zeeland

MIDDELBURG 29/8 persbericht Rijkswaterstaat - De voorgenomen 24 uur- en afstandbediening van de Zandkreeksluis te Kats, Grevelingensluis te Bruinisse, Roompotsluis op Neeltje Jans en Bergsediepsluis bij Tholen per 1 september 2008 worden uitgesteld.

Rijkswaterstaat kiest voor veiligheid en betrouwbaarheid van de te bedienen objecten. Het nieuwe bedieningsconcept is gereed maar de toepassing ervan wil Rijkswaterstaat via extra duurtesten voor 100% garanderen. Die garantie bleek bij de uitgebreide tests van de afgelopen week nog niet afgegeven te kunnen worden. Momenteel is nog niet duidelijk wanneer het nieuwe uniforme bedieningsregime toegepast kan worden.

Voor de beroepsvaart is er zolang de mogelijkheid om op afspraak buiten reeds bestaande openingstijden schuttingen te verzorgen. Informatie hierover is te verkrijgen op telefoonnummer 0113 622110.

Bediening op afstand en 24 uursbediening valt onder het project Modernisering Objecten Bediening Zeeland (MOBZ). Dit project staat voor de realisatie van centrale bediening van alle sluizen en bruggen in beheer van Rijkswaterstaat Zeeland.

Na toepassing van het nieuwe bedieningsregime op genoemde sluizen zullen de Krammersluizen, Kreekraksluizen, Sluizen Hansweert, Postbrug en Vlakebruggen en de sluizen in Terneuzen en bruggen bij Sluiskil en Sas van Gent vanaf 2011 bediend worden vanuit respectievelijk de Nautische Centrale Neeltje Jans en de Nautische Centrale Terneuzen.


Laatste nieuws in VAART!NieuwsNet:

+++ meer...


Reacties:


Reageer op dit bericht: (Anonieme reacties zonder adres worden verwijderd)

Om een reactie achter te kunnen laten, moet je Javascript inschakelen (en de pagina verversen).

Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie: / Textile

  ( Register your username / Log in )

Kattebel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.



Naar de openingspagina VAART! Actueel