Welkom bij VAART!
VAART!PORTAL: SCHEEPVAART | SCHEEPSBOUW | CRUISE | SLEEP & DUW | HAVENS | BAGGER | PRIKBORD


Nieuws, vragen, suggesties of opmerkingen over VAART! kun je kwijt bij de redactie op info@vaart.nl

©
VAART!Info

Powered by Pivot - 1.40.3: 'Dreadwind'

Tips of eigen foto's bij het nieuws?
Mail ze naar VAART!
VAART!NieuwsNet / Fotolog / Rusland

09 Aug '08 -Fairplay en Multraship slaan handen ineen

TERNEUZEN 9/8 - De Nederlandse sleep- en bergingsspecialist Multraship en Fairplay Towage in Hamburg slaan de handen ineen. Samen vormen ze een platform voor verdere expansie.

Fairplay BV, de Nederlandse tak van de Fairplay groep, neemt een belang van 50% in Muller Maritime Holding, het moederbedrijf van Multraship. De twee bedrijven willen hun strategische positie versterken en zijn van plan hun activiteiten gezamenlijk verder uit te breiden. 'Samengaan met Fairplay maakt voor Multraship een sterke groei mogelijk', zegt directeur Leendert Muller van Multraship, dat al meer dan negentig jaar in de sleep- en bergingswereld actief is. 'Beide bedrijven zijn eigendom van families met veel ervaring in sleep- en bergingswerk. We hadden al enige tijd goede contacten, de culturen passen bij elkaar, er varen al schepen van ons in charter bij Fairplay en deze investering geeft ons beter toegang tot de markt voor kapitaal, personeel, toeleveranciers en opdrachtgevers. Zo creëer je meerwaarde in een sterk globaliserende markt.'

Het management van Multraship blijft in handen van de familie Muller en het zittende management. Staf en bemanning worden uitgebreid bij het in de vaart nemen van nieuwe vaartuigen en expansie in nieuwe markten, meldt de directie in een persbericht. Multraship heeft drie nieuwe slepers in bestelling, waavan de eerste eind 2008 wordt opgeleverd.


Laatste nieuws in VAART!NieuwsNet:

+++ meer...


Reacties:


Reageer op dit bericht: (Anonieme reacties zonder adres worden verwijderd)

Om een reactie achter te kunnen laten, moet je Javascript inschakelen (en de pagina verversen).

Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie: / Textile

  ( Register your username / Log in )

Kattebel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.



Naar de openingspagina VAART! Actueel