Welkom bij VAART!
VAART!PORTAL: SCHEEPVAART | SCHEEPSBOUW | CRUISE | SLEEP & DUW | HAVENS | BAGGER | PRIKBORD


Nieuws, vragen, suggesties of opmerkingen over VAART! kun je kwijt bij de redactie op info@vaart.nl

©
VAART!Info

Powered by Pivot - 1.40.3: 'Dreadwind'

VAART!Beurskrant

28 05 08Peter Rönnbäck versterkt METS Tentoonstellingscomité

AMSTERDAM 28/5 persbericht - De CEO van Seldén Group, Peter Rönnbäck, is benoemd als lid van het METS Tentoonstellingscomité. Hij neemt meer dan 20 jaar ervaring in de scheepvaartindustrie mee en zijn kennis zal worden aangewend voor de marketing, speciale evenementen en ontwikkelingsstrategie van de beurs. 'METS is een fantastische beurs en ik ben vereerd dat ik hiervoor ben gevraagd', aldus Rönnbäck.

Voordat Rönnbäck in 1998 in dienst trad bij Seldén Mast, een toonaangevende fabrikant van koolstof- en aluminiummasten en verstagingsystemen, was hij werkzaam in de auto-industrie. Als lid van het METS comité zal hij een bijdrage leveren aan diverse strategische kwesties die van invloed zijn op de beurs. Zijn input zal van belang zijn om ervoor te zorgen dat de beste ideeën voor de industrie in het METS concept worden doorgevoerd.
 
METS Product Manager Irene Dros is erg blij met zijn benoeming: 'Peter is een aanwinst voor ons uitstekende comité. Hij beschikt over een schat aan ervaring in de scheepvaartindustrie. Bovendien heeft hij elke METS vanaf de eerste editie persoonlijk meegemaakt. Ik weet zeker dat hij ons kan helpen onze succesreeks verder uit te bouwen.'
 
Rönnbäck neemt de plaats in van Hendrik van der Linde, CEO van Lewmar Noord-Europa, die na 20 jaar aftreedt als lid van het METS Tentoonstellingscomité. Irene Dros: 'We zijn Hendrik uitermate dankbaar. Door de jaren heen heeft METS veel profijt gehad van zijn kennis van de scheepvaartindustrie en zijn brede netwerk. Ook door zijn enthousiasme en inzet was het fantastisch om met hem samen te werken.'

Over het METS Tentoonstellingscomité
METS wordt georganiseerd door Amsterdam RAI in samenwerking met ICOMIA (International Council of Marine Industry Associations). Het Tentoonstellingscomité bestaat uit vertegenwoordigers van deze organisatie en daarnaast worden leden uitgenodigd uit de internationale pleziervaart. De leden hebben hoofdzakelijk een adviserende & informatieve rol en worden dan ook geraadpleegd over uiteenlopende (strategische) kwesties die van invloed zijn op METS en het concept van de beurs.

Over METS
METS, ’s werelds grootste vakbeurs voor scheepsuitrusting, -materiaal en -systemen voor de internationale pleziervaart, wordt georganiseerd door Amsterdam RAI in samenwerking met de International Council of Marine Industry Associations (ICOMIA). Sinds 2006 maakt het SuperYacht Pavilion deel uit van METS: een ‘beurs binnen de beurs’ specifiek gefocust op het superjachtsegment.

De vakbeurs richt zich op jachtbouwers, jachtontwerpers, reparateurs, distributeurs, dealers, groothandelaren, projectmanagers, superjachteigenaren en captains, jachthaveneigenaren & -exploitanten en fabrikanten uit de pleziervaart en de kleine beroepsvaart van over de hele wereld.

METS 2008 vindt plaats van 18 tot en met 20 november in het Amsterdam RAI Convention Centre. Meer informatie over METS vindt u op www.metstrade.com

(advertentie)


Reageer op dit bericht: (Anonieme reacties zonder adres worden verwijderd)

Om een reactie achter te kunnen laten, moet je Javascript inschakelen (en de pagina verversen).

Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie: / Textile

  ( Register your username / Log in )

Kattebel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.



Naar de openingspagina VAART! Actueel