Welkom bij VAART!
VAART!PORTAL: SCHEEPVAART | SCHEEPSBOUW | CRUISE | SLEEP & DUW | HAVENS | BAGGER | PRIKBORD


Nieuws, vragen, suggesties of opmerkingen over VAART! kun je kwijt bij de redactie op info@vaart.nl

©
VAART!Info

Powered by Pivot - 1.40.3: 'Dreadwind'

VAART!Beurskrant

21 09 04Arepa Benelux: 'Kleine brand; grote gevolgen!'

Rotterdam Maritime, stand 311
Als bovenstaande kreet u bekend voorkomt dan is het zinvol om tijdens de beurs Rotterdam Maritime 2004 nader kennis  te maken met Arepa Benelux B.V., al ruim twintig jaar actief als reconditioneringsbedrijf na calamiteiten op het gebied van machines, elektronica, computerapparatuur en elektrotechnische besturingsinstallaties.

Arepa Benelux B.V. maakt deel uit van een internationale groep, die haar hoofdkantoor in Denemarken heeft en zustervestigingen in Zweden, Noorwegen, Duitsland, Engeland en Frankrijk. Arepa verricht haar werkzaamheden voornamelijk in Europa, doch is tevens wereldwijd actief namens verzekeraars, schade-experts, het MKB en de (scheepvaart)industrie.
 
De meest voorkomende verontreiniging na brand is zoutzuurverontreiniging, die ontstaat doordat PVC, één van de meest toegepaste kunststoffen, wordt verbrand of verhit.

Arepa heeft 24 uur per dag ervaren technische managers paraat om op de schadelocatie het corrosierisico te onderzoeken en op basis hiervan een reconditioneringsplan op te stellen, waarna de juiste actie kan worden ondernomen.

(advertentie)


Reageer op dit bericht: (Anonieme reacties zonder adres worden verwijderd)

Om een reactie achter te kunnen laten, moet je Javascript inschakelen (en de pagina verversen).

Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie: / Textile

  ( Register your username / Log in )

Kattebel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.



Naar de openingspagina VAART! Actueel