Welkom bij VAART!
VAART!PORTAL: SCHEEPVAART | SCHEEPSBOUW | CRUISE | SLEEP & DUW | HAVENS | BAGGER | PRIKBORD


Nieuws, vragen, suggesties of opmerkingen over VAART! kun je kwijt bij de redactie op info@vaart.nl

©
VAART!Info

Powered by Pivot - 1.40.3: 'Dreadwind'

VAART!Beurskrant

17 12 07TDI 75-4: Nieuwe 75pk Volkswagen Marine scheepsdieselmotor

DORDRECHT 17/12 persbericht Volkswagen Marine - Zuinig, stil én krachtig. Met de nieuwe 75pk sterke Volkswagen Marine TDI 75-4 scheepsdieselmotor heeft Volkswagen Marine een nieuwe motor aan haar range toegevoegd. Geschikt voor een breed scala aan toepassingsgebieden, variërend van alle typen sloepen, motorjachten en zeiljachten tot aan kleinere werk- of vissersboten.

Foto Volkswagen Marine

Deze nieuwe 4-cilinder TDI 75-4 scheepsdieselmotor is compact en uiterst betrouwbaar, voor een groot deel vervaardigd uit aluminium om gewichtsbesparing te bewerkstelligen.

Elektronisch motormanagement is standaard. Dit resulteert in betere prestaties, een stille en rustige motorloop, en meer comfort tijdens het varen. Het elektronisch management gecombineerd met de modernste technologieën resulteert bovendien in lagere emissiewaarden en het laagste brandstofverbruik in deze klasse.

De TDI 75-4 levert 75 pk (55 kW) bij 3.600 omw/min. De 'low pressure' turbo van de TDI 75-4 geeft over een breed toerenbereik een vloeiend koppel. Het maximale koppel van 155 Nm wordt bereikt bij een toerental van 2.000 omw/min. Dankzij de zeer grote mechanische reserves van het basisblok is de TDI 75-4 de meest robuuste en betrouwbare scheepsdieselmotor in deze vermogensklasse.

Meer informatie en een brochure van de Volkswagen Marine TDI 75-4 scheepsdieselmotor kunt u opvragen per email: info@volkswagenmarine.nl.

De prijs van de Volkswagen Marine TDI 75-4 scheepsdieselmotor is € 11.000,- exclusief BTW. Tot de standaard leveromvang behoort o.a.: een hydraulische keerkoppeling, dashboard met geïntegreerde boordcomputer, motorolie-aftappomp, startaccu en een tweejarige volledige garantie.

U kunt de TDI 75-4 scheepsdieselmotor bezichtigen tijdens Boot Holland (8 - 13 februari 2008) bij de stand van Volkswagen Marine, standnummer 2016.

Volkswagen Marine levert moderne en hoogwaardige scheepsdieselmotoren van 29 tot 195 kW vermogen (40 tot 265 pk) in laagtoerige, middeltoerige en hoogtoerige motoren met vier, vijf of zes cilinders. VW Marine motoren zijn leverbaar met keerkoppeling, sterndrive, saildrive of waterjet aandrijving. Kenmerken van Volkswagen Marine motoren zijn een lage emissie en een laag brandstofverbruik, duurzaamheid en gemakkelijk onderhoud, een laag geluidsniveau en betrouwbaarheid. Milieuvriendelijkheid is een vanzelfsprekendheid bij Volkswagen Marine scheepsmotoren.

(advertentie)

Graag de prijzen voor standard leveromvang volkswagen marine van 120 pk tot 220 pk. Ik heb 5 boten die ik graag een voor een ga ombouwen naar Volkswagen. Vriedelijke groet, Johan
Johan De Sadeleir (Email) (URL) - 27 04 15 - 05:45

ben in bezit van een volkswagen marine TDI 75 maar boot gezonken ben op zoek naar een nieuwe dezelfde motor waar kan ik die vinden
j sliedrecht (Email) - 06 10 19 - 11:25


Reageer op dit bericht: (Anonieme reacties zonder adres worden verwijderd)

Om een reactie achter te kunnen laten, moet je Javascript inschakelen (en de pagina verversen).

Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie: / Textile

  ( Register your username / Log in )

Kattebel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.Naar de openingspagina VAART! Actueel