Welkom bij VAART!
VAART!PORTAL: SCHEEPVAART | SCHEEPSBOUW | CRUISE | SLEEP & DUW | HAVENS | BAGGER | PRIKBORD


Nieuws, vragen, suggesties of opmerkingen over VAART! kun je kwijt bij de redactie op info@vaart.nl

©
VAART!Info

Powered by Pivot - 1.40.3: 'Dreadwind'

VAART!Beurskrant

07 11 07Rotterdam eert 'beursmeester' Peter Niemantsverdriet met Erasmusspeld

ROTTERDAM 7/11 - Peter Niemantsverdriet, Exhibition Manager Ahoy Rotterdam, kreeg woensdag de Erasmusspeld uitgereikt door wethouder Mark Harbers (Economie, Haven en Milieu) van Rotterdam. Niemantsverdriet kreeg de onderscheiding omdat hij zich ruim veertig jaar heeft ingezet voor internationale vakbeurzen, zowel in als buiten Ahoy.

Foto (c) VAART!

Peter Niemantsverdriet ontvangt de Erasmusspeld van wethouder Harbers. Foto © VAART!

De uitreiking vond plaats tijdens de standhoudersborrel van de internationale vakbeurs Europort Maritime 2007 in Ahoy Rotterdam, eveneens een productie die onder regie van Peter Niemantsverdriet is uitgegroeid tot marktleider op maritiem gebied. De Erasmusspeld wordt toegekend aan personen die zich op sociaal, cultureel, sportief en economisch gebied gedurende een lange periode verdienstelijk hebben gemaakt voor de Rotterdamse samenleving.   

Icoon in beurzenland
Peter Niemantsverdriet is een icoon in beurzen- en tentoonstellingsland. Na ruim 25 jaar werkzaam te zijn geweest bij Ahoy Rotterdam legt hij volgend jaar zijn functie als Exhibition Manager neer vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd. In 1983 kwam hij in dienst bij Ahoy Rotterdam, waar hij onder meer de vakbeurs 'Haven en Binnenvaart' doorontwikkelde tot Binnenvaart & Visserij, Rotterdam Maritime en nu genaamd Europort Maritime. De beurs telt maar liefst 835 exposanten en beslaat 38.125 m2, waarmee het tevens de grootste vakbeurs van Ahoy is. Niemantsverdriet stond ook aan de wieg van onder meer de Freight Show Rotterdam, Industrial Maintenance en InfraTech. Stuk voor stuk belangrijke vakbeurzen voor betreffende branches en voor Ahoy maar in het verlengde natuurlijk ook voor de stad Rotterdam.

Internationaal
Wethouder Harbers roemde in zijn speech de inzet van Peter Niemantsverdriet en zijn team waardoor Rotterdam en Ahoy, binnen het internationale veld van vakbeurzen, onuitwisbaar op de kaart zijn gezet. Zo werden door hem ook in Turkije, Roemenië, Polen en België maritieme beurzen ontwikkeld en wist hij ook landen als China en Qatar voor Ahoy's vakbeurzen te interesseren.

Peter Niemantsverdriet ziet in Raymond Silliakus, eveneens Exhibition Manager van Ahoy, zijn opvolger voor wat betreft de beurs Europort Maritime. Gezien de enorme ervaring, expertise en het zeer omvangrijke netwerk van Niemantsverdriet, zal laatstgenoemde voor Ahoy als consultant beschikbaar blijven.

(advertentie)

beste peter,
ik was aan het goegelen en kwam dus jou naam tegen.
heel erg leuk voor je, dus gefeliciteerd.
misschien heb je nog wel eens zin om mij te
beantwoorden. wouter en jennifer
wouter bakker (Email) - 22 06 17 - 09:17

Beste Peter,
Vanuit Stellenbosch in Zuid Afrika waar ik al een 7 jaar woon
wens ik jou ook veel geluk met jou 40 e jubileum!
Bernard Kuttschreutter
Bernard Kuttschreutter (Email) - 19 07 17 - 10:49

Hoi Peter

Misschien weet je niet meer wie ik ben, maar ik ben Annelies van het huwelijk van je vader en Marjan.
Blij dat het jou goed gaat, helaas heb ik gaat het met mij minder goed.

Groeten
Annelies lentjes
Annelieslentjes@gmail.com
Annelies lentjes (Email) - 18 10 19 - 17:13


Reageer op dit bericht: (Anonieme reacties zonder adres worden verwijderd)

Om een reactie achter te kunnen laten, moet je Javascript inschakelen (en de pagina verversen).

Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie: / Textile

  ( Register your username / Log in )

Kattebel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.Naar de openingspagina VAART! Actueel