Welkom bij VAART!
VAART!PORTAL: SCHEEPVAART | SCHEEPSBOUW | CRUISE | SLEEP & DUW | HAVENS | BAGGER | PRIKBORD


Nieuws, vragen, suggesties of opmerkingen over VAART! kun je kwijt bij de redactie op info@vaart.nl

©
VAART!Info

Powered by Pivot - 1.40.3: 'Dreadwind'

VAART!Beurskrant

10 10 07Alewijnse Marine Systems: De brug tussen wensen en mogelijkheden

NIJMEGEN 10/10 persbericht - Bezoek Alewijnse Marine Systems tijdens de Europort Maritime stand 1404 en ervaar onze geïntegreerde zeevaartbrug. Deze geïntegreerde brug is het hart van onze stand, zoals een brug ook het hart van schip is. De geïntegreerde brug is opgebouwd uit vier 26" breedbeeldschermen die gekoppeld zijn aan X-band radar, S-band radar, dual ECDIS, en het alarm-, monitoring- en controlsystem. Alewijnse slaat een brug tussen wensen en mogelijkheden.

Alewijne zeevaartbrug

Alewijnse is een totaaloplosser, die specialistisch elektrotechnisch maatwerk levert. Tegenwoordig gaat elektrotechniek verder dan alleen het leveren van een installatie op maat. Nieuwe inzichten en voortschrijdende technologieën zetten aan tot ontwikkeling van nieuwe producten of productcombinaties.

Zo'n typisch nieuw product, ontstaan door een veranderende behoefte en technologische en softwarematige ontwikkeling is het Lantic Entertainment System. Dit entertainment systeem geeft aan boord eenvoudig toegang tot muziek, films, TV, radio, Internet. Tevens behoort eenvoudige bediening van het licht, jaloezieën, airconditioning e.d. tot de mogelijkheden. Het systeem is eigentijds en tegelijkertijd zeer gebruiksvriendelijk. De prachtig vormgegeven afstandsbediening geeft toegang tot de wereld die Lantic heet. Stap in die wereld, stap binnen bij Alewijnse.

Naast deze twee producten zullen de vertegenwoordigers uit diverse segmenten en van verschillende vestigingen van Alewijnse Marine Systems op de stand aanwezig zijn om u te informeren over de nieuwste trends en ontwikkelingen in de elektrotechnische maritieme wereld. Echter, inspelen op wensen kan alleen wanneer wij de behoeftes kennen. Juist daarom hechten wij veel waarde aan uw mening en is het interessant om u te mogen begroeten op onze stand.

Alewijnse

U vindt Alewijnse Marine Systems op de Europort Maritiem 2007 in Hal 1 stand 1404.

(advertentie)


Reageer op dit bericht: (Anonieme reacties zonder adres worden verwijderd)

Om een reactie achter te kunnen laten, moet je Javascript inschakelen (en de pagina verversen).

Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie: / Textile

  ( Register your username / Log in )

Kattebel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.



Naar de openingspagina VAART! Actueel