Welkom bij VAART!
VAART!PORTAL: SCHEEPVAART | SCHEEPSBOUW | CRUISE | SLEEP & DUW | HAVENS | BAGGER | PRIKBORD


Nieuws, vragen, suggesties of opmerkingen over VAART! kun je kwijt bij de redactie op info@vaart.nl

©
VAART!Info

Powered by Pivot - 1.40.3: 'Dreadwind'

VAART!Beurskrant

30 04 08Alewijnse Marine Systems presenteert zich op beurs Construction and Shipping Industry van oudsher vernieuwend

persbericht Alewijnse - Alewijnse Marine Systems presenteert zich op beurs Construction and Shipping Industry van oudsher vernieuwend.

Alewijnse simulator

Traditiegetrouw zal Alewijnse Marine Systems ook dit jaar deelnemen aan de beurs Construction and Shipping Industry in de Evenementenhal Gorinchem op 6, 7 en 8 mei aanstaande. Maar dit jaar gebeurt dit in heel eigentijdse setting. De bezoekers worden mee teruggenomen in de tijd om samen 'een brug te slaan naar de toekomst'.

Beursstand: verleden, heden, toekomst
De Alewijnse vertegenwoordigers zullen bezoekers ontvangen in een voor velen zeer herkenbare omgeving van de jaren '60. Alewijnse kiest voor dit concept om aan te geven dat het bedrijf al generaties lang in de binnenvaartsector actief is. Juist voor de toekomst is het verleden van belang: zonder verleden geen heden en zonder heden geen toekomst. Het doel is om samen met de bezoekers een brug te slaan naar het werkterrein van de toekomst.

De historie van Alewijnse
Ruim een eeuw geleden, in 1901, startte de heer C. Alewijnse een lange traditie in de elektrotechniek. In het begin heel algemeen, maar later, vanaf de jaren dertig, ook heel specifiek in de binnenvaart. Maritieme elektrotechniek staat binnen het familiebedrijf Alewijnse al 4 generaties lang hoog in het vaandel.

Hedendaags traditioneel vakmanschap
Dat Alewijnse al meer dan 70 jaar voortvarend is in de binnenvaart, kenmerkt zich door vooruitstrevendheid in technische ontwikkelingen op elektrotechnisch en automatiseringsgebied. Een combinatie van traditioneel vakmanschap en innovatieve elektrotechniek en technologische ontwikkelingen maakt Alewijnse buitengewoon in de binnenvaart.

Een toekomst van innovatieve oplossingen
Stilstand is achteruitgang is een ander motto. Daarom staan innovatieve technologische ontwikkelingen bij Alewijnse Marine Systems hoog op de agenda. Vraagstukken over alternatieve energieopwekking door windenergie of een passagiersschip met 100% uitstootvrije aandrijving met behulp van waterstoftechnologie zijn daarvan sprekende voorbeelden.

Brug naar de toekomst
Alewijnse slaat graag samen met haar klanten een brug naar de toekomst. Daarom nodigen de vertegenwoordigers van Alewijnse Marine Systems iedereen in de binnenvaartsector van harte welkom op de stand. Deze bevindt zich op het Aqualink paviljoen standnummer 312. Henk Hendriks (service coördinator / calculator binnenvaart) en Marianne Hendriks (verkoopondersteuning) zullen aanwezig zijn om te informeren over de mogelijkheden van Alewijnse Marine Systems.

(advertentie)


Reageer op dit bericht: (Anonieme reacties zonder adres worden verwijderd)

Om een reactie achter te kunnen laten, moet je Javascript inschakelen (en de pagina verversen).

Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie: / Textile

  ( Register your username / Log in )

Kattebel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.



Naar de openingspagina VAART! Actueel