Welkom bij VAART!
VAART!PORTAL: SCHEEPVAART | SCHEEPSBOUW | CRUISE | SLEEP & DUW | HAVENS | BAGGER | PRIKBORD


Nieuws, vragen, suggesties of opmerkingen over VAART! kun je kwijt bij de redactie op info@vaart.nl

©
VAART!Info

Powered by Pivot - 1.40.3: 'Dreadwind'

VAART!Beurskrant

29 01 07True Heading AIS-CTRX genomineerd voor de HISWA innovatieprijs 2007

29/1 persbericht Shiptron - De True Heading AIS-CTRX klasse-B AIS transponder is genomineerd voor de innovatie-award van de HISWA 2007. Deze nominatie bevestigt dat AIS de veilige navigatie volkomen zal veranderen. In de beroepsvaart geldt AIS als dé uitvinding van deze eeuw. Met de komst van de klasse-B transponder is deze vergroting van veiligheid op zee nu ook voor ieder jacht bereikbaar.

AIS-CTRX klasse B transponderShiptron, de communicatie specialist uit Enkhuizen brengt de AIS-CTRX klasse-B transponder nu op de Nederlandse markt. Met deze transponder kunt u niet alleen alle schepen met AIS om u heen zien, maar u bent nu zelf ook feilloos zichtbaar op de AIS van andere schepen. Een enorme stap voorwaarts in de veilige navigatie, speciaal voor jachten en kleine beroepsvaart. U kunt de AIS-CTRX klasse-B transponder aanschaffen bij Shiptron en diverse dealers voor € 855 incl. BTW.

De AIS-CTRX is een zgn. blackbox, die u koppelt aan een computer, of bijvoorbeeld een Raymarine display. Voor de computer wordt een softwareprogramma meegeleverd. U ziet andere schepen met AIS om u heen op het scherm, en u kent hun MMSI, naam, koers etc.

De AIS-CTRX zendt zelf ook uw voorgeprogrammeerde gegevens uit, zodat ook u zichtbaar bent op de AIS ontvangers van schepen om u heen. De AIS-CTRX moet worden voorzien van een eigen marifoon- en GPS antenne. De installatie is eenvoudig.

Meer informatie vindt u op onze website: http://www.shiptron.nl/docs/AIS/AIS_Klasse-B.pdf
of bezoek onze hiswa stand 01-238 tegenover de zeilen jachtclub!

(advertentie)


Reageer op dit bericht: (Anonieme reacties zonder adres worden verwijderd)

Om een reactie achter te kunnen laten, moet je Javascript inschakelen (en de pagina verversen).

Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie: / Textile

  ( Register your username / Log in )

Kattebel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.



Naar de openingspagina VAART! Actueel